Uploaded image for project: 'Lustre'
  1. Lustre
  2. LU-1898

2.2<->2.3 Test failure on test suite replay-ost-single, subtest test_8a

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Lustre 2.3.0
    • Fix Version/s: Lustre 2.3.0, Lustre 2.4.0
    • Labels:
      None
    • Severity:
      3
    • Rank (Obsolete):
      4134

      Description

      This issue was created by maloo for sarah <sarah@whamcloud.com>

      This issue relates to the following test suite run: https://maloo.whamcloud.com/test_sets/788137e4-fa98-11e1-887d-52540035b04c.

      The sub-test test_8a failed with the following error:

      redo io finished incorrectly

      Not sure if a duplicate of LU-1801

      Lustre: DEBUG MARKER: /usr/sbin/lctl mark == replay-ost-single test 8a: Verify redo io: redo io when get -EINPROGRESS error == 17:52:34 \(1347151954\)
      Lustre: DEBUG MARKER: == replay-ost-single test 8a: Verify redo io: redo io when get -EINPROGRESS error == 17:52:34 (1347151954)
      Lustre: DEBUG MARKER: /usr/sbin/lctl mark  replay-ost-single test_8a: @@@@@@ FAIL: redo io finished incorrectly 
      Lustre: DEBUG MARKER: replay-ost-single test_8a: @@@@@@ FAIL: redo io finished incorrectly
      Lustre: DEBUG MARKER: /usr/sbin/lctl dk > /logdir/test_logs/2012-09-08/lustre-b2_2-b2_3-el6-x86_64__17__-7fbcd5d87e28/replay-ost-single.test_8a.debug_log.$(hostname -s).1347151975.log;
               dmesg > /logdir/test_logs/2012-09-08/lustre-b2_2-b2_3-el6-x86_64__17__-7fbcd5d87e28
      

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              bogl Bob Glossman (Inactive)
              Reporter:
              maloo Maloo
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: